Gyilkos robot az MSI gamer számítógépe

2020.01.08. 18:07

Abszolút csúcshardverekkel is kérhető lesz az új Aegis.

Feltűnő számítógéppel villog a CES-en a gamer körökben elsősorban a videokártyáiról, alaplapjairól és laptopjairól ismert MSI. A MEG Aegis Ti5 háza határozottan egy robot fejére hasonlít, nekünk elsőre a Portal GLaDOS-a jutott róla az eszünkbe, ám mint mások rámutattak, az Én vagyok anya című filmben lévő robotra talán még ennél is jobban hasonlít.

MSI MEG Aegis Ti5Forrás: MSI

Érthetetlen oknál fogva az MSI sajtósai csak néhány darab, ráadásul rendkívül alacsony felbontású képet biztosítottak a gépről, így kissé nehezen lehet átlátni a dizájn részleteit. Annyi biztos, hogy az elején van egy OLED kijelzős tekerő, amely képes statisztikai információkat megjeleníteni, plusz a felhasználók néhány funkciót is kapcsolgathatnak vele.

Nem valószínű, hogy a hétköznapi használat során hasznos volna.

Az MSI valamikor a belátható jövőben, ismeretlen kezdőáron piacra kerülő számítógépe konfigurálható lesz, a cég szerint akár a legújabb Intel Core i9 processzorral, NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti videokártyával, és 128 GB memóriával is kérhetik majd a vevők.

További furcsaság, hogy beépített 5G modemmel is elérhető lesz.

Az asztali számítógépek esetében rendkívül szokatlan, hogy bármiféle mobilhálózatra való kapcsolódást lehetővé tevő modul kerüljön beléjük, hát még rögtön 5G-s vezérlő.

TOVÁBBI CIKKEK A ROVATBÓL

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!