Ilyen portokat kapott az Xbox Series X

microsoft xbox series x prototípus
Az Xbox Series X prototípusának előlapja és hátlapja
Vágólapra másolva!
Valaki bajba fog kerülni a prototípus szivárogtatása miatt.
Vágólapra másolva!

Megkezdődött az ősszel piacra kerülő Xbox Series X következő generációs játékkonzol szélesebb körű tesztelése, ennek keretében pedig számos tesztelő már közel végleges, prototípus hardvereket nyúzhat otthon. Egy twitterező nem bírt magával, és nyilvánosságra hozott két fotót az eszközről, így most már tudni lehet, hogy milyen portok találhatóak a gépen, erről a Microsoft eddig nem beszélt.

Az Xbox Series X prototípusának előlapja és hátlapja Forrás: @Doug_DragoX / Twitter

A prototípus előlapján egyetlen USB-A port árválkodik, és a hátlapján lévő aljzatoktól sem jönnek majd a bőség zavarába a gamerek: két klasszikus USB, Ethernet, áramcsatlakozó, HDMI kimenet, Kensington zár, továbbá digitális hangkimenet található rajta. Emellett a prototípus kapott egy különleges portot is, ez debuggolási célokat szolgál, a konzol fogyasztói változatában nem lesz jelen.

A végleges konzol portkonfigurációja persze eltérhet a prototípusétól, de nagy különbségekre nem érdemes számítani.

Az viszont biztos, hogy a szivárogtató alaposan meg fogja ütni a bokáját, hiszen a hátlapot mutató fotón jól látható a prototípus sorozatszáma. Ezt nem véletlenül szokták kitakarni az efféle képek közzététele előtt, hírünk megjelenésének idejére a Microsoft illetékesei valószínűleg már kiderítették, hogy ki nem vette komolyan a titoktartási szerződését.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!