Ingyenes a Kingdom Come: Deliverance

kingdom come deliverance videojáték
Kingdom Come: Deliverance
Vágólapra másolva!
A 15. századi Csehországba invitálja a játékosokat.
Vágólapra másolva!

Nagy dobással készült a hétre az Epic Games Store, a feltörekvő számítógépes játékbolt magyar idő szerint február 2. délután 5 óráig bárkinek hajlandó ingyen és örökre odaadni a 2018-as Kingdom Come: Deliverance-t. A cseh Warhorse Studios nyílt világú, belső nézetes akció-szerepjátéka a 15. századi Csehországban játszódik, ebből sejthetően az első pillantásra hasonló címekkel szemben nincsenek benne fantasy elemek.

Kingdom Come: Deliverance Forrás: Warhorse Studios

A Kingdom Come: Deliverance a környezete és a játékmechnikái tekintetében egy rendkívül földhözragadt, életszerűnek mondható alkotás. Ez sok a nyugati szerepjátékokhoz szokott gamert meglephet, hiszen azok meglehetősen popcornos megközelítést alkalmaznak, ám a csehek által fejlesztett játék inkább szimulátoros jellegű, így érdemi kihívásnak bizonyulhat egyről a kettőre jutni benne.

Az Epic egy másik játékot is osztogat a Warhorse alkotásával párhuzamosan, az Aztez a valós idejű stratégia és beat 'em up műfajokat ötvözi. Szintén egyedi és érdekes játéknak tűnik, érdemes vetni rá egy pillantást.

Kingdom Come: Deliverance minimum gépigény:

  • 64 bites Windows 7/8.1/10
  • Intel Core i5-2500K vagy AMD Phenom X4 940 processzor
  • NVIDIA GeForce GTX 660 vagy AMD Radeon HD 7870 videokártya
  • 8 GB memória, 70 GB szabad tárhely (SSD ajánlott)

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!