Három nap leforgása alatt lehet felhasználni a Valentin-napi ajándékot.

A Valentin-napi adaton felül, hazai adatkeretet és hazai percdíjat biztosít a telekommunikációs vállalat minden olyan RED Infinity csomaggal rendelkező ügyfelének, aki külföldről Magyarországra indít hívást, vagy küld SMS-t. Újdonságként az idei repertoár kibővült 10 ingyenesen elérhető filmmel is, melyek a jelenlegi UPC-s ügyfelek számára lesznek elérhetőek a UPC filmtárban.

Forrás: Getty Images/Geber86

100 GB díjmentes adat 3 napra
A Vodafone ügyfelei február 29-ig között tudják aktiválni a 100 gigabájt szabadon felhasználható adatot a My Vodafone applikációban. Az adatmennyiség az aktiválást követő három napig felhasználható, minden lakossági és flotta, aktív, hangalapú, mobil havidíjas és feltöltőkártyás ügyfél számára.

100% Világ Napijegy
A február további előnyöket is tartogat a Vodafone RED Infinity ügyfelek számára. A 100% Világ Napijegy kedvezmény szintén a My Vodafone alkalmazásban érhető el, február 3. és 29. között. A jegy aktiválásával, hazai percdíjakon indítható hívás és küldhető SMS Magyarországra, illetve a hazai adatkeret használható Amerika, Ázsia/Kelet-Európa és Afrika megjelölt partnerhálózatain. A kedvezmény az aktiválás napjától február végéig élvezhető.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!