Ehhez is lesz második érintőkijelzőt tartalmazó tok.

Csendben az LG is bejelentette az idei csúcsmobilját. A V60 ThinQ 5G a méregdrága Sony Xperia 1 II modellnél is klasszikusabb megoldás, bár a hírek szerint attól eltérően jóval ezer euró alatt fog kezdődni, ami jó hír az olyanoknak, akik egy sallangmentes, de erős mobilra vágynak.

LG V60 ThinQForrás: LG

A V60 ThinQ 5G talán legnagyobb érdekessége, hogy a tavalyi V50 ThinQ és G8X ThinQ telefonokhoz hasonlóan vásárolható lesz hozzá egy másodlagos érintőkijelzőt kínáló tok, így tabletes jelleggel is használható.

LG V60 ThinQForrás: LG

A tokban ugyanolyan 6,8 hüvelykes és 2460×1080 pixeles OLED kijelző található, mint a telefonban, plusz a külső felén van egy monokróm kijelző is, főként az idő kényelmes megtekintésére.

LG V60 ThinQForrás: LG

Az új csúcsmobilban 5G modemmel párosított Qualcomm Snapdragon 865 rendszerlapka dolgozik, 8 GB memória, és akár 256 GB beépített háttértár mellett. A tárhely papíron akár 2 terabájtos memóriakártyával is bővíthető, így nem lesznek bajban az olyanok, akiknek rengeteg helyre van szükségük.

LG V60 ThinQForrás: LG

A készülék további érdekességei közül kiemelhető a 10 MP-es előlapi kamera, a ToF-szenzorral kiegészített 64+13 MP-es (normál és széles látószögű) hátlapi kamerarendszer, a 32 bites Hi-Fi digitális-analóg konverter, a négy mikrofon, a sztereó hangszórópár, a kijelző alatti ujjlenyomat-olvasó, továbbá az 5000 mAh-es akku.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!