Ekkor jön PC-re a Death Stranding

bestgame2019
Death Stranding (PS4) - A legendás játéktervező, Hideo Kojima legújabb játéka, amiben a posztapokaliptikus Földön kell valahogy újra kapcsolatot teremtenünk a különálló emberi kolóniák között. Nagyon különleges anyag.
Vágólapra másolva!
Half-Life témájú előrendelői bónuszok járnak mellé.
Vágólapra másolva!

Nem a Half-Life: Alyx játékmenetes videói jelentik az egyetlen mai érdekességet a számítógépes játékosok számára, az 505 Games kiadó és a Kojima Productions bejelentette a jelenleg csak PlayStation 4 konzolra elérhető Death Stranding windowsos verziójának megjelenési dátumát.

Death Stranding - A legendás játéktervező, Hideo Kojima legújabb játéka, amiben a posztapokaliptikus Földön kell valahogy újra kapcsolatot teremtenünk a különálló emberi kolóniák között. Forrás: Origo

Hideo Kojima legújabb fura játéka 2020. június 2-án válik majd elérhetővé, az érdeklődők a Steamen és az Epic Games Store-ban tudják majd megvásárolni 60 eurós, azaz bő 20 ezer forintos áron. Egyelőre nem világos, hogy dobozos kiadásban megvásárolható lesz-e Magyarországon, de ha igen, akkor pár ezer forintot talán meg lehet majd spórolni az árán.

A játék számítógépes változata rendelkezik fotómóddal (nem világos, hogy a PS4-es kiadásba bepatchelik-e), támogatja az ultraszéles kijelzőket, továbbá a magas képkockasebességű futtatást.

A Death Stranding digitálisan már előrendelhető, a lehetőséggel élők Half-Life témájú kozmetikai extrákat kapnak, például felrakhatják a főhős fejére a Valve csapos logóját, viselhetik Gordon Freeman szemüvegét és Alyx Vance félkesztyűjét.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!