Az új iPad Pro is könnyen hajlik

2020.03.26. 16:07

Ráülni tilos, táskában hordozni pedig megfontoltan kell.

Nagy visszhangot kiváltott botrány alakult ki annak idején első generációs iPad Pro táblagép körül, hiszen a megjelenése után nagyon gyorsan kiderült, hogy meglepően könnyen véglegesen elhajlítható a háza. Egyes modellek már gyárilag enyhén ívesen kerültek a vásárlókhoz, ami erősen felpaprikázta a súlyos pénzt kiadott ügyfeleket, ám az Apple hivatalosan arra az álláspontra helyezkedett, hogy egy kicsi ív belefér, attól még jól működik a világ egyik legdrágább tablete.

A 2020-as iPad Pro is könnyen hajlikForrás: EverythingApplePro / YouTube

Ez az álláspont idén sem fog megváltozni, egyes youtuberek a tudomány és a nézettség nevében nekiálltak hajlítgatni a 2020-as iPad Pro gépeiket. A jelek szerint semmiféle előrelépés sem történt a készülékház szilárdsága terén, az új modellt is ugyanolyan könnyű véglegesen elhajlítani, mint az elődjét.

Ez praktikus probléma, hiszen a vevőknek nem csak a véletlen ráülést kell kerülniük, de a táskában való hordozás során is körültekintőnek kell lenniük. Számos ügyfél már az első generációs modellnél is arról panaszkodott, hogy a sértetlen állapotban betett táblagépük elhajlítva jött ki a hátizsákjukból, ez a veszély továbbra is fennáll.

TOVÁBBI CIKKEK A ROVATBÓL

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!