Már a tréfákra is lesújtott a koronavírus

2020.03.30. 08:07

Tiszteletből lefújta az idei viccelődését a Google.

Kifejezetten megosztó tradíció a világszerte közismert bolondok napja, bár ez talán annak is betudható, hogy sok esetben csak mérsékelten viccesek az elsütött tréfák és csínytevések. A Business Insider szerint a koronavírus most az április elsejére is lesújtott, egy birtokába került belsős levél alapján a Google központilag elrendelte a munkatársainak, hogy idén a cégen belül és kívül sem lehet tréfálkozás.

Ez a képhez annyi köze van a Google-nek, hogy egy utcaképes autója készítette, de éppen megfelelne április elsejei tréfának isForrás: Google

Ennek oka, hogy a tradicionálisan rengeteg április elsejei tréfát szállító Google vezetése alkalmatlannak találja az időpontot a viccek elsütögetésére, a járvány által valamilyen formában súlyosan érintettek iránti tiszteletből elmarad a bohóckodás.

A legfontosabb célunk jelen pillanatban, hogy segítséget nyújtsunk az embereknek, így tegyétek el a tréfáitokat jövő áprilisra, az minden bizonnyal vidámabb időszak lesz

– olvasható a levélben.

Jó esély van rá, hogy ugyanezen megfontolásból a legtöbb vállalkozás lefújja majd az április elsejére tervezett tréfákat.

TOVÁBBI CIKKEK A ROVATBÓL

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!