Jön Európába a Xiaomi legnagyobb tévéje

2020.03.28. 12:06

Hatvanöt hüvelykes és Ultra HD felbontású a termék.

Teljessé válik Európában a Xiaomi okostévés kínálata, június 15-től kezdve a 32, 43 és 55 hüvelykesek után a legnagyobb képátlójú készülékét is forgalmazni fogja a kontinensen. A Mi TV 4S 65" névre keresztelt készülék a nevéből sejthetően 65 hüvelykes (165 centis) képátlóval rendelkezik, az ajánlott fogyasztói árát pedig bruttó 550 euróban, 196 ezer forintban határozta meg a vállalat.

Xiaomi Mi TV 4SForrás: Xiaomi

A jelentős összegért cserébe az elvárhatónak megfelelően sokat kapnak a vásárlók: az óriási panelje 4K (Ultra HD, 3840×2160 pixel) felbontású, támogatja a HDR10+ technológiát, a sztereó hangszórói 10 wattosak, rendelkezik Dolby Audio és DTS-HD minősítésekkel, beépített Chromecastot kínál, a kerete pedig műanyag helyett alumíniumból készült.

Természetesen okostévéről van szó, Android 9 Pie alapú rendszert futtat, 2 GB memóriát, 16 GB beépített háttértárat, Bluetooth- és WiFi-vezérlőket kapott. A három-három HDMI és USB portjának köszönhetően többféle eszköz is könnyen hozzácsatlakoztatható, legyen szó beltéri egységekről, lejátszóeszközökről, játékkonzolokról, vagy éppen külső háttértárakról.

TOVÁBBI CIKKEK A ROVATBÓL

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!