Hatvanöt hüvelykes és Ultra HD felbontású a termék.

Teljessé válik Európában a Xiaomi okostévés kínálata, június 15-től kezdve a 32, 43 és 55 hüvelykesek után a legnagyobb képátlójú készülékét is forgalmazni fogja a kontinensen. A Mi TV 4S 65" névre keresztelt készülék a nevéből sejthetően 65 hüvelykes (165 centis) képátlóval rendelkezik, az ajánlott fogyasztói árát pedig bruttó 550 euróban, 196 ezer forintban határozta meg a vállalat.

Xiaomi Mi TV 4SForrás: Xiaomi

A jelentős összegért cserébe az elvárhatónak megfelelően sokat kapnak a vásárlók: az óriási panelje 4K (Ultra HD, 3840×2160 pixel) felbontású, támogatja a HDR10+ technológiát, a sztereó hangszórói 10 wattosak, rendelkezik Dolby Audio és DTS-HD minősítésekkel, beépített Chromecastot kínál, a kerete pedig műanyag helyett alumíniumból készült.

Természetesen okostévéről van szó, Android 9 Pie alapú rendszert futtat, 2 GB memóriát, 16 GB beépített háttértárat, Bluetooth- és WiFi-vezérlőket kapott. A három-három HDMI és USB portjának köszönhetően többféle eszköz is könnyen hozzácsatlakoztatható, legyen szó beltéri egységekről, lejátszóeszközökről, játékkonzolokról, vagy éppen külső háttértárakról.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!