Négy ingyenjátékot osztogat az Epic

hob videojáték
Hob
Vágólapra másolva!
Másokkal együtt játszható móka is akad köztük.
Vágólapra másolva!

A következő időszakban a várt kettő helyett öt játékot is ingyen beszerezhetnek a PC-s játékosok az Epic Games Store-ból. A megszokott promóciójában előre beharangozott kettőhöz hozzácsapott még egy meglepetést is a cég, ráadásul egy április elsején megjelent, vadiúj címet is osztogat az áruház.

Totally Reliable Delivery Service Forrás: TinyBuild

Az extra játék az opcionálisan barátokkal együtt is játszható Totally Reliable Delivery Service, amelyben csomagokat kell eljuttatni a megrendelőkhöz, ám a feladatot erősen megnehezíti a vicces fizikai modell; egy-egy jó nevetésre könnyen megfelelhet. A termék 2020. április 8. délután 5 óráig igényelhető.

Hob Forrás: Runic Games

A normál promócióban résztvevő címekre rátérve a Gone Home az egyik legismertebb sétaszimulátor, amelyben egy elhagyatott házat bejárva kell kideríteni, hogy miért nincs senki otthon az éjszaka kellős közepén. Szokás szerint az akcióra vágyókra is gondolt az Epic, az első két Torchlight készítői által jegyzett Hob egy erős atmoszférával rendelkező kalandjáték, puzzle elemekkel és valós idejű harcrendszerrel megspékelve. A meglepetést a Drawful 2 rajzolós partijáték jelenti.

A Gone Home és a Hob 2020. április 9. délután 5 óráig adhatóak hozzá örökre a felhasználói fiókokhoz.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!