Kezd elegük lenni a Call of Duty Warzone játékosainak

call of duty warzone videojáték
Call of Duty: Warzone
Vágólapra másolva!
Tönkreteszi a szórakozásukat a rengeteg PC-s csaló.
Vágólapra másolva!

A pár hete elérhetővé vált, free to play Call of Duty: Warzone egy rendkívül élvezetes battle royale lövöldének bizonyult, ráadásul egyike azon címeknek, amelyek támogatják a platformok közti átjárást, azaz keveredhetnek a meccsekben a PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokat használók.

Call of Duty: Warzone Forrás: Activision

Sajnos az elmúlt napokban a játékosok egyre nagyobb tábora kezdte megelégelni, hogy durván elszaporodtak a szórakozásukat tönkretevő, számítógépes csalók. Az olyanokról van szó, akik például képesek átlőni a falakon, automatikusan fejlövéseket osztogatnak, vagy éppen ki tudják kapcsolni a fegyvereik visszarúgását.

Az Activision állítólag már 70 ezernél is több cheatert tiltott ki,

ám a játék free to play üzleti modellje miatt lehetetlen megakadályozni, hogy azok új felhasználói fiókok regisztrálását követően ott folytassák mások játékának a tönkretételét, ahol abbahagyták. Éppen ezért is a konzolos játékosok nem tudnak mit tenni azon kívül, hogy kikapcsolják a más platformokon játszókkal való keveredést.

A legrosszabbul a PC-s játékosok jártak, hiszen ők nem tudnak így megszabadulni a csaló társaiktól.

Az Activision kénytelen lesz valamit kezdeni a problémával, technikai lépésekkel harcolni a csalók ellen, hiszen a rengeteg cheater miatt előbb-utóbb betelik a pohár a tisztességes gamereknél,

és örökre otthagyják a Warzone-t.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!