Minimalista külsőt hoz az LG korszakváltó mobilja

Vágólapra másolva!
Már egy videót is kiadott az új dizájnt elsőként bevezető, középkategóriás Velvetről az LG.
Vágólapra másolva!

Az LG évek óta nem igazán tudja magára vonni a figyelmet az okostelefonok piacán, pedig elég sok dologgal próbálkozott már. A vezetés nemrég ismét stratégiát váltott, és a legendás G széria elkaszálása után a Chocolate-időket próbálja feltámasztani, új, minimalista, de stílusos dizájnnal, amire minden jövőbeli készüléke épít majd. Az első fecske a középkategóriás LG Velvet lesz, amelyről immáron egy videót is kiadott a gyártó.

Forrás: LG

Ebben látható az új 3D Arc dizájn, a lekerekített szélekkel, csillogó üvegfelületekkel. Alapvetően a mostanában megszokott trendeket követi az LG, ellenben leszavazta a fúrt szelfikamerát és a nagy hátsó kameraszigetet. Így a hátlapi kamerák egy kivétellel a hátlap síkjába lesznek süllyesztve, és egyik lencse sem tolakodik annyira, mint manapság megszoktuk. Csak a fő kamera emelkedik ki, az előlapon pedig minimális bevágást választott a gyártó.

Mivel egy középkategóriás, Snapdragon 765G-alapú okostelefonról van szó, ezért ilyen dizájnnal és megfelelő árazással valóban tarolhat az LG. Elvileg május 15-én derülnek ki a további részletek.