Rádupláz a chatelők számára a WhatsApp

whatsapp facebook telegram
A kép csak illusztráció
Vágólapra másolva!
Hamarosan a video- és hanghívásokban is felmegy a limit.
Vágólapra másolva!

Inkább később, mint soha jelleggel hamarosan a Facebook birtokában lévő WhatsApp is reagálni fog a koronavírus-járvány miatt megváltozott kapcsolattartási körülményekre. A PhoneArena beszámolója alapján a WhatsApp béta verzióját használóknál duplájára emelkedett a hanghívásokban és videocsevegésekben részt venni képes eszközök maximális száma, nyolc kütyüvel lehet becsatlakozni a kupaktanácsokba.

A kép csak illusztráció Forrás: Thomas Ulrich / Pixabay

Ha minden jól megy, akkor a fejlesztés rövid időn belül általánosan elérhetővé válhat a WhatsApp mobilappjainak stabil verzióiban. A türelmetlenek persze a béta verzióra való átállással rögtön elérhetik a nyolceszközös csevegést, bár a WhatsApp előzeteseinek a próbálgatására jelenleg csak Androidon lehet jelentkezni, az iOS-es tesztprogramja elérte a maximális résztvevőszámot.

A nyolceszközös csevegések általános elérhetővé tétele után minden felhasználónak frissítenie kell majd a legújabb WhatsAppra: amennyiben egyetlen a csevegésekbe bevonni kívánt résztvevő is régi verziót használ, akkor kompatibilitási okból érvényben marad a jelenlegi, négyeszközös limit.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!