Ingyenes az Alien: Blackout

alien isolation videojáték sega creative assembly
Alien: Isolation
Vágólapra másolva!
Számítógépekre pedig nincs két euró az Alien: Isolation.
Vágólapra másolva!

Jó hírekkel szolgált a horrorjátékok és az Alien-franchise rajongóinak a SEGA, akciózásba kezdett a hivatalos Alien-nap alkalmából. Ennek keretében elsőként is 24 órára ingyenessé tette Android és iOS rendszerű mobileszközökre az Alien: Blackout mobiljátékot. Az ajánlatra lecsapó mobilos játékosok a letöltése után örökre megtarthatják az amúgy egy eurós terméket, amelyben a Xenomorph által kísértett, erősen sérült Weyland-Yutani űrállomáson kell életben tartani a legénységet.

Alien: Isolation Forrás: Creative Assembly

A számítógépes játékosok számára szintén óriási hír, hogy a Steamen kedd késő délutánig 95 százalékos leárazás mellett csupán 1,85 euróért (~655 forintért) megvásárolhatják a 2014-es Alien Isolationt, ami minden idők legjobb Alien-játéka, egy kegyetlen és kiszámíthatatlan túlélőhorror. A jelek szerint konzolokon nem érhető el az akció, hírünk írásakor a digitális boltjaikban a megszokott 30 euró volt az Isolation ára.

Emellett említést érdemel még 2,99 euróért a 2010-es évjáratú Aliens vs. Predator is, ennek az egyjátékos része három kisebb kampányból áll, a játékosok az alieneket, a predatort, továbbá az emberi gyalogosokat is irányíthatják.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!