Ingyenes a Total War: Shogun II

total war shogun 2 videojáték creative assembly sega
Total War: Shogun 2
Vágólapra másolva!
Örökre megtarthatják a számítógépes játékosok.
Vágólapra másolva!

Beállt a koronavírus-járvány miatt otthon veszteglő számítógépes játékosok ellátásába a SEGA, magyar idő szerint 2020. május 1. este 7 óráig bárki ingyen és örökre hozzáadhatja a steames játékgyűjteményéhez a Total War: Shogun II alapjátékot.

Total War: Shogun 2 Forrás: Creative Assembly

Az alapesetben 30 euróba kerülő, a Creative Assembly által fejlesztett címet még 2011-ben adta ki a vállalat, ötvözi a valós idejű és körökre osztott stratégiát, földön és vízen is lehet benne csatározni. A média és a játékosok által is rendkívül pozitívra értékelt Shogun II elméletileg barátságos a Total War szériával még nem játszottakkal, azonban képes komoly kihívást nyújtani a veteránok számára is.

„A 16. század közepén vagyunk, a feudális Japánban. Az ország, melyet egykor egyesített kormányzat irányított, most számos hadakozó klánra szakadt. Tíz legendás hadúr küzd a hatalomért, miközben összeesküvések és konfliktusok sorvasztják a birodalmat. Csak egy emelkedik mindenki fölé, hogy a nemzet szívét elnyerve új sógunná váljon..." – olvasható a steames adatlapján.

A játék Windows, Linux és macOS rendszerekre érhető el, konzolos változata nincs.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!