Xbox Series X játékokat fog villantani a Microsoft

microsoft xbox series x játékkonzol
Fekvő tájolásban is használható lesz az Xbox Series X
Vágólapra másolva!
Magyar idő szerint csütörtök délután indul a móka.
Vágólapra másolva!

Szokatlan helyzet állt elő a konzolpiacon, hiszen már csak 5-7 hónapra vagyunk a következő generációs termékek piacra dobásától, és ehhez képest a Sony és a Microsoft még nem árulták el, hogy milyen játékokkal kívánják eladni a hírek szerint igencsak drága újdonságaikat. A helyzetükön persze javít, hogy az új konzolok szinte teljesen visszafelé kompatibilisek lesznek az elődeikre készült címekkel, de nyilván nem emiatt várnak rájuk tűkön ülve a gamerek.

Fekvő tájolásban is használható lesz az Xbox Series X Forrás: Microsoft

A Microsoft végre meg fogja erőltetni magát ezen a téren, magyar idő szerint 2020. május 7. (csütörtök) délután 5 órakor egy internetes közvetítésben játékmenetes demókat használva bemutat majd néhány az Xbox Series X-re érkező játékot.

Nem világos, hogy mire lehet számítani, hírünk írásáig csak az Ubisoft erősítette meg, hogy látható lesz egy játékmenetes trailer az Assassin's Creed Valhallából.

A PlayStation 5-re váróknak annyi vigasszal tudunk szolgálni, hogy az éppen aktuális pletykák szerint a Sony június 4-re tette a konzol végleges és teljes bemutatását. Viszont nem kizárható, hogy ennél előbb is érkezhetnek érdemi információk a vadiúj játékokról.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!