Két ingyenjáték jött a hétvégére

death coming videojáték
Death Coming
Vágólapra másolva!
Komoly stratégia és morbid puzzlejáték van a terítéken.
Vágólapra másolva!

A megszokottól eltérően nem csak az Epic Games Store tett örökre megtartható játékot elérhetővé a számítógépes gamereknek, de a Humble Store is betársult mellé. Az előbbi a Death Coming című, morbid puzzlejátékot osztogatja, amelyben a kaszást alakítva halálos baleseteket kell okozni. Természetesen nem szabad komolyan venni, csak fekete a humora.

A Humble Store ezzel szemben egy rétegjátékkal készült, az Ashes of the Singularity: Escalation valós idejű stratégiával próbál fizetős vásárlókat becsábítani a digitális boltjába. Erről a szériáról már évek óta nem hallottunk, annak idején az AMD Mantle grafikus programozási felület reklámarca volt, azonban a kritikák alapján jó szórakozást nyújthat az RTS-ek kedvelőinek.

Az Epic Games Store aktuális ingyenjátéka 2020. május 14. délután 5 óráig igényelhető a termékoldalán, a jövő héten pedig valami nagy dobásra készül a bolt, nem volt hajlandó előre leleplezni a Death Comingot váltó játékot.

Hasonló akkor történt utoljára, mikor a Batman: Arkham-szériát osztogatta egy héten át.

A Humble Store akciója ennél jóval rövidebb, az Ashes of the Singularity: Escalationre 2020. május 10. este 6 óráig lehet lecsapni, a kapott steames kulcsot pedig május 14. este hatig kell beváltani.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!