Készülhet a felújított Diablo II

Diablo II: Lord of Destruction, Blizzard
Vágólapra másolva!
Még idén elérhetővé válhat a Resurrected alcímű kiadás.
Vágólapra másolva!

Végre pozitív pletykával szolgálhatunk a hack'n'slash játékműfajt szinte megteremtett Diablo-sorozat rajongói számára. A francia ActuGaming értesülései szerint Diablo II: Resurrected cím alatt jó ideje készülőfélben van a Diablo 2 remasterelt változata, ráadásul akár még idén elérhetővé is válhat.

Diablo II: Lord of Destruction Forrás: Blizzard

A 2000-ben megjelent klasszikus modernebb változatán állítólag az Activision tulajdonában lévő Vicarious Visions dolgozik, ez a csapat felelt a jól fogadott a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy és a Crash Team Racing Nitro-Fueled remastereken is.

Nem világos, hogy milyen szintű erőfeszítésre kell gondolni az állítólagos remaster kapcsán, azaz csak a Warcraft III: Reforgedhoz hasonló félgőzös felújításról van szó, vagy valami ennél komolyabbról.

Amennyiben igaz a pletyka, akkor az Activision valamikor az év vége tájékán mutathatja be a játékot. Normál esetben egy ilyen bejelentés számára a BlizzCon konferencia az ideális helyszín, azonban jelenleg nem világos, hogy a koronavírus-járvány miatt sikerül-e idén megrendezni.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!