Meglévő játékokat ajánlgat a Steam

valve steam
Már a meglévő játékok közül is próbál ajánlgatni a Steam
Vágólapra másolva!
Jól jöhet az óriási játékkönyvtárakkal rendelkezőknek.
Vágólapra másolva!

Elérhetővé tette a legújabb játékajánló funkcióját a Steam, ám ezúttal nem vásárlásra próbálja ösztönözni a gamereket, hanem a játékkönyvtárukban már meglévő termékek közül próbál ajánlgatni nekik olyan termékeket, amelyeket még nem indítottak el, pedig az eddig játszott címek alapján tetszhet nekik.

Már a meglévő játékok közül is próbál ajánlgatni a Steam Forrás: Origo

A kevésbé komolyan videojátékozók számára furcsán hathat, hogy a hobbit régebb óta űzők időnként több száz olyan játékon ülnek, amelyeket leárazva megvettek vagy ingyen megkaptak, de hosszú idő elteltével sem indították el azokat, mindeközben pedig az állításuk szerint nincs mivel játszaniuk. Pedig ez a jelenség általános a „core gamer" kategóriába eső személyeknél.

Olyan ez, mint amikor az öt gardróbnyi ruhával rendelkező hölgyek nem tudják, hogy mit vegyenek fel; a bőség zavara döntésképtelenséget eredményez.

A Steam új játékajánló része a Könyvtár fül felső részén található, a legutóbb játszott játékokat mutató polc alatt kapott helyet. Elképzelhető, hogy a megjelenéséhez frissíteni kell a Steam klienst, manuálisan ezt a Steam feliratú menüből lehet kezdeményezni.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!