Fiatalos középkategóriás a Galaxy A21s

samsung galaxy a21s
Samsung Galaxy A21s
Vágólapra másolva!
Négy hátlapi kamerát és óriási akkut kapott a mobil.
Vágólapra másolva!

Június 19-én újabb középkategóriás okostelefont dob piacra hazánkban a Samsung. A kártyafüggetlenül bruttó 78 ezer forintos ajánlott fogyasztói árú Galaxy A21s modellt elsősorban fiataloknak szánja, a specifikációi alapján pedig a tervezői feltűnően nagy energiát fektettek abba, hogy az áráért cserébe a lehető legvonzóbb legyen a célközönsége számára.

Samsung Galaxy A21s Forrás: Samsung

A készülék trendiségéhez kétség sem férhet, a 6.5 hüvelykes és 1600×720 pixeles érintőkijelzője körül alig van káva, a 13 MP-es előlapi kameráját pedig befúrták a panelbe. A színváltós festésű mobil másik fontos vonzereje a négy hátlapi kamerája: a háttérelmosási effekt létrehozására kitalált technikai szenzor mellett 48 MP-es főkamera, 8 MP-es ultraszéles látószögű kamera, továbbá egy közeli felvételek készítésére szánt, 2 MP-es makró szenzor adják az arzenálját.

Samsung Galaxy A21s Forrás: Samsung

Nem elhanyagolható előny még az 5000 mAh-es akku sem, amelyet 15 wattos fali töltővel lehet elfogadható mennyiségű idő alatt újra feltölteni.

A Samsung Galaxy A21s további specifikációi közül kiemelhető a nyolcmagos processzor, a 3 GB memória, a 32 GB háttértár, az akár 512 GB-os kártyát is fogadó microSD-foglalat, a hátlapi ujjlenyomat-olvasó, az USB-C kapu, továbbá az audio Jack hangcsatlakozó.

Ugyan a kijelző kritizálható felbontása ellenére egy kompetitív csomagról van szó, de a Samsungnak persze szokás szerint meg kell küzdenie egyes kínai riválisok rendkívül agresszíven árazott ajánlataival.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!