Elege lett a Skyrimező nagyinak

shirley curry skyrim
Shirley Curry
Vágólapra másolva!
Kevesebb videót készít a trollok és okoskodók miatt.
Vágólapra másolva!

Nem a világrekorder Hamaki Mori a YouTube egyetlen gamernagyija, jó eséllyel sokkal többen hallottak már a 85 éves Shirley Curryről. Az amerikai nagyi majdnem kizárólag a The Elder Scrolls V: Skyrimmel játszik, és egészen a közelmúltig rendszeresen töltött fel videókat az általa csak az unokáinak titulált internetes közönségének. Május elején egy videóban elújságolta, hogy némi pihenőt követően alaposan vissza fog venni a tempóból.

Shirley Curry Forrás: Shirley Curry / YouTube

Shirley fő problémáját a hozzászólók jelentik, elege lett a bántó és irritáló kommentelőkből. A gondot okozó hozzászólások java szerencsére nem rosszindulatú, de rendkívül frusztrálónak találja a kéretlen tanácsokat és kioktatásokat: az általa kedvelt stílusban játszik, és nem fog mások javaslataira ezen változtatni.

– vázolta a tervét azon túl, hogy jelentős csökkenti a készített videók számát.

A másik nagy stresszforrását az jelenti, hogy az éppen 831 ezer feliratkozója ellenére a 30-50 perces videói csupán 5-8 ezres nézettséget generálnak, ráadásul a nézők java átlagosan csak 5 percet tekint meg belőlük. Emiatt úgy érzi, hogy vesztegeti az idejét a videók készítésével, hiszen ténylegesen nagyon kevesen értékelik azokat a történeteket, amelyeket megpróbál ezeken keresztül elmondani.

Shirley még három hete mesélt a változásokról, akkor az volt a terve, hogy két hetes pihenőt követően visszatér, ám ez hírünk írásáig nem történt meg. Baja szerencsére nincs, a pár nappal ezelőtti tweetjei szerint egy mini videosorozaton dolgozik.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!