Kevesebb videót készít a trollok és okoskodók miatt.

Nem a világrekorder Hamaki Mori a YouTube egyetlen gamernagyija, jó eséllyel sokkal többen hallottak már a 85 éves Shirley Curryről. Az amerikai nagyi majdnem kizárólag a The Elder Scrolls V: Skyrimmel játszik, és egészen a közelmúltig rendszeresen töltött fel videókat az általa csak az unokáinak titulált internetes közönségének. Május elején egy videóban elújságolta, hogy némi pihenőt követően alaposan vissza fog venni a tempóból.

Shirley CurryForrás: Shirley Curry / YouTube

Shirley fő problémáját a hozzászólók jelentik, elege lett a bántó és irritáló kommentelőkből. A gondot okozó hozzászólások java szerencsére nem rosszindulatú, de rendkívül frusztrálónak találja a kéretlen tanácsokat és kioktatásokat: az általa kedvelt stílusban játszik, és nem fog mások javaslataira ezen változtatni.

Tudom, nem szabadna hagynom, hogy ilyen dolgok stresszeljenek, de nem sikerül. Mostantól kezdve kevés kommentre fogok válaszolni, és sokat törlök majd

– vázolta a tervét azon túl, hogy jelentős csökkenti a készített videók számát.

A másik nagy stresszforrását az jelenti, hogy az éppen 831 ezer feliratkozója ellenére a 30-50 perces videói csupán 5-8 ezres nézettséget generálnak, ráadásul a nézők java átlagosan csak 5 percet tekint meg belőlük. Emiatt úgy érzi, hogy vesztegeti az idejét a videók készítésével, hiszen ténylegesen nagyon kevesen értékelik azokat a történeteket, amelyeket megpróbál ezeken keresztül elmondani.

Shirley még három hete mesélt a változásokról, akkor az volt a terve, hogy két hetes pihenőt követően visszatér, ám ez hírünk írásáig nem történt meg. Baja szerencsére nincs, a pár nappal ezelőtti tweetjei szerint egy mini videosorozaton dolgozik.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!