Rendezőt kapott a The Last of Us tévésorozat

the last of us remastered naughty dog sony playstation 4
The Last of Us Remastered
Vágólapra másolva!
A Csernobil rendezőjét állították rá a pilot epizódra.
Vágólapra másolva!

Óriási hírt kaptak március elején a heteken belül folytatást kapó The Last of Us rajongói, az HBO jóvoltából sorozatadaptáció készül a Naughty Dog videojátékából. A projektért a gigasikerű Csernobilt összehozott Craig Mazin felel, aki maga is a játék nagy rajongója, társíróként és társproducerként pedig Neil Druckmann, a Naughty Dog kreatív igazgatója is közreműködik.

The Last of Us Remastered Forrás: Naughty Dog

Most újabb kiváló hír érkezett a projekt kapcsán: ugyan a főszereplőket még nem találták meg a sorozat pilotjához, azonban rendezőt sikerült keríteni hozzá a Csernobil mind az öt epizódját rendezett

Johan Renck személyében.

Renck a Discussing Filmnek adott interjújában elmondta, hogy egyelőre csak a pilotot fogja biztosan rendezni, utána pedig kiderül, hogy mit hoz a jövő. Jelenleg az előkészítői munka folyik, amely során heti szintű megbeszéléseket folytat Craig Mazinnel és Neil Druckmannel, hogy kifőzzék a haditervet a show sikerére.

A rendező szerint a Csernobil és a The Last of Us között a főszereplők ábrázolása jelenti az egyik óriási különbséget.

Joel és Ellie kiforrott, jól definiált karakterek, így a kinézetüktől a mozgásukon át a viselkedésükig jelentős prekoncepciók és elvárások vannak velük szemben, ami nagyon megnehezíti a sorozatban való ábrázolásukat.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!