Hivatalos a Star Wars: Squadrons

star wars squadrons csillagok háborúja
Star Wars: Squadrons
Vágólapra másolva!
VR-ban is játszható lesz a belső nézetes űrcsata-szimulátor.
Vágólapra másolva!

Nagy hírt kaptak a Star Warst és az űrcsatákat egyaránt kedvelő gamerek, bemutatkozott a néhány nappal ezelőtt véletlenül kiszivárogtatott Star Wars: Squadrons. A Jade Raymond vezetésével 2015-ben létrehozott EA Motive első teljesen saját fejlesztésű játéka egy belső nézetes űrcsata-szimulátor.

Star Wars: Squadrons Forrás: Electronic Arts

A termék a Jedi visszatér után játszódó sztorimóddal és többjátékos résszel is rendelkezik, hosszú távon persze az utóbbival kívánják életben tartani a fejlesztők. Az online multiplayerben csapatokba szerveződött játékosok 5v5 felállásban lődözhetik egymást, ilyenkor az egyik csapat a birodalmi, a másik pedig a köztársasági oldalon áll majd. A többjátékos mód keresztplatformos, együtt játszhatnak a PC-s, PlayStation 4-es és az Xbox One-os játékosok.

A 2020. október 2-án megjelenő Star Wars: Squadrons teljes áron 40 euróba kerül majd, semmiféle mikrotranzakció sem lesz benne, PC és PS4 platformokon pedig VR-ban is játszható. A számítógépes kiadása az Origin mellett a Steamen és az Epic Games Store-ban is előrendelhető.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!