Hullámokban jönnek az EA játékai a Steamre

ea electronic arts titanfall 2 videojáték
Titanfall 2
Vágólapra másolva!
Újabb szeretetcsomagot indított útjára a kiadó.
Vágólapra másolva!

A tavalyi év vége felé pozitív fogadtatásra talált a számítógépes játékosok körében az EA bejelentése, miszerint a Steamről való 2012-es kivonulását követően visszatér a saját Origin boltjával rivális üzletbe: az új játékai már alapvetően elérhetőek lesznek a Valve áruházában, továbbá rengeteg az évek során megjelent termékét is kiadja rajta.

Titanfall 2 Forrás: EA

Június elejével megkezdődött a régebbi játékainak elérhetővé tétele, hullámokban mostanra rengeteg termékét rakta fel a Steamre. Ennek köszönhetően többek közt a Mass Effect 3, a Mass Effect: Andromeda, több Need for Speed és Battlefield, a Titanfall 2, a The Sims 4, a Mirror's Edge Catalyst, továbbá a Burnout Paradise: Remastered is elérhető rajta. Az EA teljes játéklistáját itt böngészhetik az érdeklődők, a belátható jövőben például az Apex Legends is csatlakozik a kínálathoz.

Viszont fontos tudni, hogy a játékok futtatásához továbbra is szükség van az Origin telepítésére.

További érdekesség, hogy a havidíjért cserébe rengeteg játékkal való korlátlan szórakozást lehetővé tevő EA Access is közvetlenül elérhető lesz a Steamen, azonban ennek a részleteit továbbra is homály fedi. Maga a szolgáltatás nem újdonság, Origin Access néven már évek óta elérhető az Origin játékboltjában.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!