Jön a Fallout 76 az Xbox Game Passbe

2020.07.02. 12:08

PC-n és konzolon is kedvező áron kipróbálható lesz.

Újabb sokak számára érdekes elemmel bővül az Xbox Game Pass és Xbox Game Pass for PC havidíjas játékbérlők kínálata, 2020. július 9-től ismeretlen ideig elérhetővé válik benne a Fallout 76. A szolgáltatásokba természetesen a játék legújabb változata érkezik, az összes tartalmi és funkcionális frissítéssel együtt.

Fallout 76Forrás: Bethesda Game Studios

Az első és egyetlen teljesen multiplayer Fallout-játék óriási botrányt kavart a 2018-as kiadásakor: nemcsak irtózatosan bugos volt, de koncepcionális szinten is totális katyvasznak minősült. Mostanra szerencsére óriási előrelépések történtek, ami nagyrészt a nemrég kiadott, emberi NPC-ket és új küldetéseket hozott Wastelanders kiegészítőnek köszönhető.

Jelenlegi állapotában a játék sokkal jobban hasonlít arra, amit rengeteg rajongó látni kívánt egy multiplayer Fallouttól.

A Fallout 76 játékbérlőkbe való megérkezése lehetőséget fog biztosítani az érdeklődők számára, hogy olcsón kipróbálják a legújabb és eddigi legjobb verzióját, ha pedig nem tetszene, akkor az előfizetésük lejártáig biztosan találnak maguknak más játékot az Xbox Game Pass kínálatában.

TOVÁBBI CIKKEK A ROVATBÓL

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!