Késik a Mafia: Definitive Edition

2020.07.08. 10:08

Még júliusban jön egy játékmenetes videó belőle.

Óriási szenzációt keltett május közepén a Mafia: Trilogy bejelentésével a 2K, bár a többséget specifikusan a Mafia: Definitive Edition hozta lázba. A legendás játékot a fejlesztők nulláról építették újra a Mafia III motorjával, emellett pedig játékmechanikai fejlesztéseken is átesett, hogy fogyasztható legyen a modern közönség számára.

Mafia: Definitive Edition képernyőképekForrás: 2K

Most potenciálisan sokakat elszomorító hír érkezett a játék kapcsán, augusztus vége helyett csak szeptember 25-én fog megjelenni. A fejlesztő Hangar 13 szerint a koronavírus-járvány megnehezítette a dolgát, de nem szeretné komoly bugokkal kiadni, így minden bizonnyal a 2K illetékeseinek rábólintásával a megjelenésének elhalasztása mellett döntött.

A késés valójában pozitívum, hiszen az időközben megjelent Mafia II: Definitive Edition látványos és bosszantó bugokkal került a vevőkhöz, a Mafia III: Definitive Edition konzolos kiadásaiból pedig érthetetlen oknál fogva kimaradtak a PlayStation 4 Prón és Xbox One X-en szebb grafikát eredményezett fejlesztések, utólag kellett azokat bepatchelni.

Mindenki jobban jár, ha elég időt kapnak a játék elkészítésére a fejlesztők.

Az egyetlen jó hír, hogy az eredeti terveknek megfelelően még júliusban érkezik majd egy játékmenetes bemutató a felújított Mafiáról.

TOVÁBBI CIKKEK A ROVATBÓL

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!