Valóságshow készül a The Simsből

the sims sparked
The Sims Spark’d
Vágólapra másolva!
Történeteket kell majd mesélniük a résztvevőknek.
Vágólapra másolva!

Meghökkentő műsort tűzött a műsorára az elsősorban humorban utazó TBS tévéadó, július közepétől négy epizód erejéig elérhető lesz rajta a The Sims játéksorozat valóságshow-adaptációja. A The Sims Spark'd című műsorban tizenkét online körökben ismert játékos verseng majd egymással, kreatívan megoldandó feladatokat kapnak, gyakorlatilag történeteket kell majd mesélniük a The Sims 4 segítségével.

The Sims Spark’d Forrás: TBS / EA

Egyelőre nem világos, hogy ez pontosan miként fog kinézni, azonban a The Sims szériáért felelős általános menedzser szerint a főzős és hasonló műsorok adták a formátum alapját, egy bárki számára érdekes és fogyasztható műsort kívántak készíteni.

A résztvevők teljesítménye felett háromfős zsűri fog ítélkezni, a műsorvezető pedig az American Idol versenyzőjeként ismertté vált Rayvon Owen lesz. További érdekesség, hogy a show ideje alatt a The Sims 4-gyel játszók is különleges kihívásokat teljesíthetnek, azaz lesz áthallás a játék és a tévéműsor között.

A nyertes 100 ezer dollárral, bő 31 millió forinttal lesz gazdagabb.

A The Sims Spark'd epizódjait július 17-től adja majd péntekenként és szombatonként az amerikai TBS, majd a rá következő hétfőktől a BuzzFeed Multiplayer YouTube-csatornán a nemzetközi közönség számára is elérhetővé válnak a részek.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!