Videókon az új Far Cry, Assassin's Creed és Watch Dogs.

Vasárnap este az elvártnak megfelelően az Ubisoft megtartotta az előre felvett Forward sajtóeseményét. Ráadásul komoly akcióval készült a cég, az elmélet szerint aki nézte az Uplay kliensből vagy az Uplay-fiókjával összekötött Twitchén keresztül az adást, annak ingyen odaadta volna a Watch Dogs 2 PC-s változatát.

Jól működött a figyelemfelkeltés, így a sejthetőnek megfelelően az Ubisoft szerverei már órákkal a műsor kezdete előtt haldokolni kezdtek az óriási terhelés következtében, sokan be sem tudtak már jelentkezni a műsor ideje alatt a szolgáltatásba. Emiatt a cég úgy döntött, hogy ezen a weblapon keresztül bárki ingyen kérheti a Watch Dogs 2-t, de a sikeres igénylését követően szükség lesz némi időre, mire megjelenik a Uplay-fiókban. Nem tudni, hogy meddig tart a promóció.

A Forwardon bemutatkozott egy cinematic trailer keretében a Far Cry 6, a játék pénteken már kiszivárgott a PlayStation Store-on keresztül. A linkelt hírünkben lévő információkon túl csak annyi derült ki róla, hogy a játékosok női és férfi karakterrel is játszhatnak, a 2021. február 18-ai megjelenésekor rögtön a Google Stadián is elérhető lesz, az Xbox Series X és Xbox One X konzolokon pedig 4K felbontásban fut majd.

A másik két nagy érdeklődésre számot tartó fejlemény, hogy az Assassins's Creed Valhallából és a Watch Dogs Legionből is jött játékmenetes videó. Az előbbi 2020. november 17-én, az utóbbi pedig 2020. október 29-én érkezik majd.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!