Megjött Európába a Google Pixel Buds

2020.07.14. 12:06

Hamarosan három további színben is elérhető lesz.

Az Egyesült Államokban való április végi piacra dobását követően most számos további országban vált elérhetővé a Google teljes mértékben vezeték nélküli Pixel Buds fülhallgatója. Az új piacok többek közt az Egyesült Királyság, Franciaország, Írország, Kanada, Németország, Olaszország, Spanyolország és Szingapúr.

Google Pixel Buds (2020)Forrás: Google

Hazánkban még mindig nem érhető el a Google saját webes boltja, de természetesen más EU-s országokból lehetőség nyílik a rendelésre, plusz hamarosan más boltokban is megjelenik majd a fülhallgató. Az ára nem keltett nagy meglepetést, a németeknél bruttó 194 eurót, durván 69 ezer forintot kér érte a vállalat.

Google Pixel Buds (2020)Forrás: Google

A Pixel Buds jelenleg csak fehér külső borítással kapható, ám a szélesebb körű elérhetővé tétele mellett a Google bejelentette, hogy lassan kaphatóak lesznek a fekete, narancssárga és mentazöld variánsok is belőle.

Aki nem ismerné a terméket, a Pixel Buds jó hangminőséget, Asszisztens-integrációt, továbbá töltésenként olyan 5 órányi zenehallgatási időt kínál, a töltőtokja olyan négy újratöltése elegendő energia tárolására képes. A hírek szerint a füles Bluetooth adatkapcsolata szeret szakadozni, de a Google szerint már készül valamiféle szoftveres javítás a gondra.

TOVÁBBI CIKKEK A ROVATBÓL

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!