Megmutatta magát a Samsung Galaxy Note 20 és Galaxy Note 20 Ultra

Vágólapra másolva!
360 fokos képek szivárogtak ki a Samsung következő prémium okostelefonjairól.
Vágólapra másolva!

Igazi dömpingre készül a Samsung, jön a Galaxy Note 20 és Galaxy Note 20 Ultra csúcsmobil, a Galaxy Fold 2 és a Galaxy Z Flip 5G összehajtható mobil, a Galaxy Tab S7 és Tab S7+ prémium tablet, a Galaxy Watch 3 okosóra és a Galaxy Buds Live vezeték nélküli fülhallgató, ezek egy része ráadásul már az augusztus 5-i, digitális Unpacked előtt bemutatkozhat.

Forrás: evleaks

A Galaxy Note 20 Ultra iránt persze a legnagyobb az érdeklődés, erről és a kisebb Galaxy Note 20-ról pedig nem sokkal a bemutató előtt már a 360 fokos képek is előkerültek. Jól kivehető, hogy periszkópkamerát és lézeres autofókuszt a pletykáknak megfelelően csak az Ultra kap, tehát az alapmodell valószínűleg a Galaxy S20+ kamerarendszerét örökli meg, de új funkciókkal.

Forrás:

A Galaxy Note 20 Ultra a mostani, Evan Blass által közölt képeken is Mystic Bronze színben látható, ebben az árnyalatban majdnem mindegyik új Samsung eszköz kapható lesz. A gombok jobb oldalra költöztek, az S Toll balra, a kamerasziget még nagyobb lesz, a kijelző lekerekítése azonban pont olyan visszafogottnak ígérkezik, mint a Galaxy S20 szériánál.