Itt a közel félmilliós gamer szék

herman miller x logitech embody gaming chair gamer irodai forgószék
Herman Miller X Logitech Embody Gaming Chair
Vágólapra másolva!
A hosszú órákat a monitorjuk előtt ülőknek tervezték.
Vágólapra másolva!

Partnerségre lépett a Herman Miller és a Logitech, a néhány piacon már rendelhetővé vált Embody Gaming forgószéket specifikusan olyan gamereknek és streamereknek ajánlják, akik hosszú órákat ülnek ugyanabban a pózban a monitoraik előtt.

Herman Miller X Logitech Embody Gaming Chair Forrás: Origo

Ez a leírás persze rengeteg irodai dolgozóra is illik, azonban nekik különösen nem érdemes arra számítaniuk, hogy meglepi őket a főnökük egy ilyen ülőalkalmatossággal, elsősorban mivel bruttó 440-450 ezer forintnyi euróért osztogatják. Ugyan 12 év garancia van rá, ám ez az előny valószínűleg kevés lesz az illetékes meggyőzéséhez.

Herman Miller X Logitech Embody Gaming Chair Forrás: Origo

Az Embody Gaming Chair egyetlen arany alkatrésszel sem rendelkezik, viszont hét ponton állíthatóak a különféle szögei és magasságai, plusz a párna nélküli gerinctámasza magától idomul a használójának hátformájához. A szék 150 ponton támogatja a rajta ülő személy súlyának lehető legegyenletesebb elosztását, az ülőrészében és támlájában lévő réz pedig segít a testhőmérséklet szabályozásában; gyakorlatilag passzív hűtési rendszer van a székben.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!