Jó ár mellett telitalálat lesz a Samsung Galaxy Note 20

Vágólapra másolva!
Egy abszolút csúcsmobil mellett visszalépésnek tűnhet, sokak számára azonban épp a Galaxy Note 20 lesz a sláger.
Vágólapra másolva!

Sokan vágynak olyan csúcsmobilra, ami nem esik túlzásokba, vagyis 1000 euró alatt ad ultraszéles és telefotós kamerát, mellőzi a vízesésszerű, de használatot nehezítő lekerekített képernyőt, látványos, de akkumerítő 120 Hz-es képfrissítést, vízálló, gyorsan tölt, nagy az akkumulátora és kiváló a hangszórója. A sima Galaxy Note 20 éppen ez a visszafogott, mégis prémium választás lehet, megfelelő ár mellett slágermobil válhat belőle. Minden kiderült róla a bemutatója előtt.

A lapos kijelzős Galaxy Note 20 4G-s és 5G-s kiadásban is elérhető lesz, 6,7 hüvelykes, 2400 x 1080-as, 60 Hz-es Super AMOLED panellel. A fém keret mögött nagy meglepetésre műanyag hátlap kaphat helyet. Mindez arra utal, hogy kedvező árfekvésű lehet a mobil.

Forrás: winfuture

Nem hiányzik majd belőle a képernyőbe épített ultrahangos ujjlenyomat-olvasó, az Exynos 990 lapka, 8 GB RAM és 256 GB tárhely – de jackcsatlakozó és microSD-foglalat nem lesz. A fő kamera 12 megapixeles, f/1.8-as lesz, igen nagy, 1,8 mikrométeres pixelmérettel és dual-pixel autofókusszal. Az ultraszéles, f/2.2-es, 1,4 mikrométeres kamera 12 megapixeles, az f/2.0-s, 1 mikrométeres 3x-os zoomkamera pedig 64 megapixeles lesz, és 30x-os zoom lesz a maximuma. A szelfikamera 10 megapixeles, dual-pixel autofókuszos lesz.

A készülék IP68-as, tehát vízálló, dual-SIM-es, 4300 mAh-s akkuja 30 perc alatt tölt 50 százalékra a gyári töltővel. Vezeték nélküli és fordított vezeték nélküli töltés is lesz, az Android 10-re One UI 2.5-öt húznak, színekből bronz, szürke és zöld lesz. Az S Toll az Ultrához képest lassabb válaszidőt kap, de mindent egybevéve hiába mond le a hangzatos extrákról a sima modell, ár-érték arányban nagyszerűnek ígérkezik.