Három ingyenjátékot ad az Epic

barony videojáték
Barony
Vágólapra másolva!
Plusz jönnek az achievementek és a modok az áruházba.
Vágólapra másolva!

A szokásnál több hír érkezett a héten az Epic Games Store háza tájáról, a digitális számítógépes játékáruház elsőként bejelentette az achievementek és a modtámogatás tesztelését. Az előbbiekkel minden rivális játékplatform régóta rendelkezik már, és egyes játékosok igencsak bele tudnak bonyolódni a játékok készítői által kitalált extra kihívások teljesítéséért járó emblémák feloldásába. A funkciót persze támogatniuk kell a fejlesztőknek, a bolt játékai közül elsőként az Ark: Survival Evolved fog achievementeket kínálni.

Barony Forrás: Turning Wheel LLC

A moddolás szintén a PC gaming alapköve, és az Epic egyedi dolgot tesz azzal, hogy megpróbálja a fejlesztők és a rajongók által készített módosításokat pár kattintással böngészhetővé és telepíthetővé tenni. Az ehhez szükséges háttérrendszer a fejlesztés korai fázisában van, a megoldás a MechWarrior 5: Mercenariesben fog debütálni.

Végül elérhetővé váltak az Epic e heti ingyenjátékai: a 20XX egy Mega Man által inspirált, roguelike akció- platformer, a Barony belső nézetes kamerát használó, a legelső The Elder Scrollsra hasonlító akció-szerepjáték, míg a Superbrothers: Sword & Sworcery EP oldalnézetes akció-kalandjáték, amelyben a harc mellett zenés puzzle-öket kell megoldani.

A játékok magyar idő szerint 2020. augusztus 6. délután 5 óráig adhatóak hozzá örökre a felhasználói fiókokhoz.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!