A szoba dísze lehet a piramis alakú számítógépház

azza the pyramid mini 806 számítógépház
The Pyramid Mini 806
Vágólapra másolva!
Csúcsteljesítményű PC is építhető az AZZA termékébe.
Vágólapra másolva!

A számítógépházak alapvetően távol állnak a látványostól, részben ezért is lettek népszerűek a hardverüket közszemlére bocsátani kívánók körében a LED-es világítások és áttetsző oldallapok. Az AZZA novemberben piacra kerülő The Pyramid Mini 806 háza kissé más úton jár, elsősorban a jellegzetes piramis formájával próbálja nemcsak az asztal, de a komplett szoba díszévé varázsolni az asztali PC-t.

The Pyramid Mini 806 Forrás: AZZA

Formája ellenére a számítógépházba csúcskategóriás hardverek is bezsúfolhatóak: a beépített fém tálcája alá a tápegység és a videokártya helyezhetőek, magára a tálcára pedig a mini ITX formatervű alaplap csavarozható fel, plusz a legfeljebb két 2,5 hüvelykes meghajtó rögzítésére is itt van mód.

The Pyramid Mini 806 Forrás: AZZA

Némi esztétikai problémát jelenthet, hogy az elrendezés miatt a videokártyát és az alaplapot PCI Express riser kábellel kell összekötni, amit lehetetlen elrejteni.

The Pyramid Mini 806 Forrás: AZZA

A termék egy 120 mm méretű, RGB-s házventilátorral érkezik, és beszerelhető alá egy ugyanekkora, folyadékhűtéshez tartozó radiátor. Az előlapján a bekapcsológomb mellé csak egy-egy USB 3.0 kaput és audio Jack aljzatot sikerült tenni.

The Pyramid Mini 806 Forrás: AZZA

Az alumíniumvázas, edzett üveg oldalfalas ház 250 euróba, olyan 86 ezer forintba kerül majd.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!