Az egyik közülük a világ első interaktív sitcomja.

Magasra tette a lécet az Epic Games Store az ingyenjátékos promóciójában korábban osztogatott címekkel, ám az elmúlt hetekben kissé visszavett a tempóból. Most megjött a legújabb adag, augusztus 13. délután 5 óráig két termék igényelhető örökre a bolttól, az érdekesebbiknek a 3 out of 10: Episode 1 tűnik.

3 Out of 10 Ep 1: Welcome to ShovelworksForrás: Terrible Posture Games

A leírása alapján egy interaktív sitcomról van szó, amelyben a világ legrosszabb játékfejlesztő cégének kalandjait követhetik az érdeklődők. Az animált széria első évada öt epizódos lesz, az Epic pedig az összeset odaadja ingyen, hetente jelennek majd meg egyenként a részei.

A másik e heti ingyenjáték a Wilmot's Warehouse, amelyben egyedül vagy ismerőssel közösen raktárat kell igazgatni. A minimalista grafikájú játék elsőre talán nem tűnik túl izgalmasnak, azonban egy rendkívül pozitív értékelésű fejtörőről van szó, érdemes adni neki egy esélyt.

A jövő héten újból kissé felpörgeti a promócióját az Epic Games Store, a Remnant: From the Ashes souls-szerű akciójátékot és a rendkívül stílusos The Alto Collection endless runnert osztogatja majd a digitális játékbolt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!