Meglepetés a HTC olcsó mobilja

htc wildfire e2
HTC Wildfire E2
Vágólapra másolva!
Oroszországban már kapható is a Wildfire E2.
Vágólapra másolva!

A szokatlanul kompetens Nokia C3 bejelentését követően most a HTC is kimondottan megerőltette magát a belépőkategóriában, bármiféle bejelentés nélkül elérhetővé tette Oroszországban a Wildfire E2 mobilját. A készülékért bruttó 8760 rubelt, átszámítva durván 35 ezer forintot kér, az árban már benne van 20% ÁFA.

HTC Wildfire E2 Forrás: HTC

Kifejezetten trendi és fiatalos megjelenésű mobilról van szó, 6,22 hüvelykes és 1560×720 pixeles IPS érintőkijelzővel, MediaTek Helio P22 rendszerlapkával, 4 GB memóriával, 64 GB bővíthető háttértárral, hátlapi ujjlenyomat-olvasóval.

A HTC Wildfire E2 kijelzőjébe épített előlapi kamera 8 MP-es és fixfókuszos, míg a hátlapi autofókuszos és vakus kamera 16 MP-es. Az utóbbi mellé került még egy 2 MP-es mélységérzékelő szenzor is, ez a bokeh effekt előállításában segédkezik.

További említésre méltó tulajdonságok még az audio Jack foglalat megléte, az USB-C port használata, a 4000 milliamperes akku, továbbá az Android 10.

Még nem világos, hogy kapható lesz-e hazánkban a legújabb Wildfire, de nem lepődnénk meg rajta, népszerű modellnek bizonyulhatna.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!