Olcsóbban lehet majd hozzájutni a Musichoz és a társaihoz.

A Bloomberg szerint újabb módszert eszelt ki a saját digitális szolgáltatásaiból származó bevételének növelésére az Apple, az iPhone 12 mobilokkal párhuzamosan egymásra épülő előfizetési csomagokat fog bejelenteni. Ezek jelenleg Apple One munkanéven futnak, és olcsóbbak lesznek, mintha a bennük lévő szolgáltatásokra egyenként fizetnének elő az ügyfelek.

A kép csak illusztráció (Tim Cook, az Apple vezérigazgatója)Forrás: Getty Images/Michael Short

A csomagokkal elsősorban állítólag a családokat kívánja célba venni az Apple, köszönhetően a széles spektrumon mozgó igényeiknek, elvileg hat személy használhatja majd a bennük lévő szolgáltatásokat.

A legolcsóbb csomagban az Apple Music és az Apple TV+ lehetnek benne, az utána következőnek már az Apple Arcade is a részét képezheti, a felette levő pluszban hozzáférést adhat az Apple News+-hoz, az utána következő pedig extra iCloud-tárhelyet biztosíthat.

Végül a legdrágább csomagban mindezeken felül egy bejelentetlen fitneszszolgáltatás is lehet.

További érdekesség, hogy egyes hardvereit is elérhetővé teheti szolgáltatásokkal érkező promóciós csomagokban a cég, például az Apple TV megvásárolható lehet egy évnyi kedvezményes Apple TV+ vagy Apple Arcade előfizetéssel együtt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!