Csalódást okozhat a Google Pixel 5 akkumulátora

Vágólapra másolva!
Hardveresen megint csalódást okozhat a rajongóknak az új Google-mobil, amelynek az akkumulátora nagyon kicsi lesz a szivárgások alapján.
Vágólapra másolva!

Egyre több a pletyka a Google Pixel 5 mobiljáról, amely a Pixel 4a 5G-vel egyszerre, októberben debütálhat. Az elvileg 699 dolláros nyitóáron érkező mobilba csak Snapdragon 765G lapka kerül, vagyis elkerüli az ultraprémium eszközök piacát a Google.

Forrás: ndtv

Ennyiért a jelentések szerint 6,67 hüvelykes, 3330 x 1440-es felbontású, 120 Hz-es képfrissítésű kijelző jár majd a készülékhez, ami minden szempontból jól hangzik 2020-ban, a 20,6:9-es képaránnyal együtt. A DSCC azt is megtudta, hogy a Google a BOE és a Samsung kijelzőit használja majd.

Kijelzőben tehát erős lesz a Pixel 5, az árára és alapvetően a rendszerchipre sem lehet panasz, mégis csalódást okozhat a rajongóknak. Állítólag a készülékbe csupán egy 3080 mAh-s akkumulátort építenek, ami az androidos mezőnyben már elképesztően kicsinek számít, még az üzemidőben gyenge Pixel 4 XL-nek is 3700 mAh-s energiaforrást szántak. Ha pedig az ultraszéles kamerát is lespórolják a hátlapról, akkor megint pofonba szaladhatnak a mobilpiacon.