Nagy fejlesztéssel jöhet a GoPro Hero9

gopro hero9
GoPro Hero9
Vágólapra másolva!
Megkönnyítheti a kamerába beszélni próbálók életét.
Vágólapra másolva!

A WinFuture exkluzív beszámolója alapján a közeljövőben bemutatkozhat a prémium akciókamerák piacát uraló GoPro Hero új változata. Néhány jó minőségű renderen kívül csak annyi információ jutott a kiadvány birtokába, hogy a Hero9 már képes lesz 5K felbontásban is rögzíteni a videókat.

GoPro Hero9 Forrás: WinFuture.de

Ettől függetlenül a messze legfontosabb újítása jól látható a képeken: a GoPro Hero9 már nem csak a hátlapi színes kijelzőjén teszi majd lehetővé a képének követését, hanem a lencséje mellé is került egy ugyanilyen célra használható megjelenítő.

GoPro Hero9 Forrás: WinFuture.de

Ez nagy hír az olyanok számára, akik rendszeres időközönként a kamerával szembeállva kívánnak valamit magyarázni vagy mutogatni, hiszen így nem a felvételek visszanézésekor vagy a videószerkesztőbe való betöltésükkor jönnek rá, hogy nem sikerültek jól a klipek.

GoPro Hero9 Forrás: WinFuture.de

A GoPro Herók elején mindig is volt egy kijelző, ám a monokróm modell csak technikai információkat jelenített meg, például a videomódot, a rögzítés alatt álló videó hosszát, az akkumulátor töltöttségi szintjét.

Aki a kamerával szembeállva szerette volna látni a felvett képet, annak külön kiegészítőt kellett vásárolnia a Herójához.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!