Ezek az iPhone 12 mobilok jelenhetnek meg először

Vágólapra másolva!
A hírek szerint a két 6,1 hüvelykes modell érkezik elsőként, de továbbra sem tudni a bemutató dátumát.
Vágólapra másolva!

Azt már tudjuk, hogy szeptember 15-én tartja a legújabb bemutatóját az Apple, és az esemény nevéből nyilvánvaló az is, hogy az új Apple Watch okosórák debütálnak a jövő héten. Arról viszont továbbra is ellentmondásos jelentések keringenek, hogy az Apple ekkor vagy októberben mutatja be az idén késő új iPhone-okat.

Forrás: Marques Brownlee

Legalább négy új iPhone 12 várható, ezek mind az iPhone 5-öt idézik majd dizájnban, vagyis az új iPad Pro táblagépeket követik. A Digitimes azonban megtudta, hogy a négy új iPhone-ból kettő jelenik majd meg először.

Az iparági források szerint helyesek a korábbi pletykák, és tényleg két iPhone 12 lesz csak kezdetben elérhető. Az eddigi szó-beszéddel szemben azonban nem a két sima modell jön, hanem a két 6,1 hüvelykes, vagyis az iPhone 12 és az iPhone 12 Pro. Ez pedig azt jelenti, hogy az 5,4 hüvelykes iPhone 12 és a 6,7 hüvelykes iPhone 12 Pro Max csak később kerülhetnek a boltok polcaira.

Mindez logikus következtetés, elvégre egy Pro modellre szüksége lesz az Apple-nek, ha biztosítani akarja a magasabb árbevételt és nyereséget.