SSD-gyilkos hibát javítottak a Windowsban

windows update
Szeptemberben 129 sebezhetőséget javított a Microsoft
Vágólapra másolva!
Szeptemberben 129 sebezhetőségtől szabadultak meg a Microsoft termékei.
Vágólapra másolva!

Megérkeztek a havi rendszeres hibajavítások a Microsoft támogatott termékeihez. A szeptemberi patch kedden összesen 129 sérülékenységet foltoztak be a vállalat illetékesei, ezek közül 23 kritikus, 105 fontos, egy pedig moderált veszélyességi besorolást kapott. A javított sebezhetőségek számában majdnem rekord született, a csúcstartó júniusi hibajavító kedden is pont ugyanennyi gondot orvosolt a Microsoft.

Szeptemberben 129 sebezhetőséget javított a Microsoft Forrás: Origo

További jó hír a Windows 10 May 2020 Update rendszert használók számára, hogy a vállalat javította az SSD-ken rendszeresen töredezettségmentesítést futtató hibát is. A merevlemezektől eltérően az SSD-ket nemhogy nem érdemes, de hiba töredezettségmentesíteni, hiszen óriási adatmozgatással jár a művelet, ami miatt drámaian csökken a meghajtók élettartama. A SSD-gyilkolásért cserébe ráadásul semmilyen említésre méltó teljesítménybeli előny sem jár.

A Windowshoz, az Office-hoz és az Internet Explorerhez és hasonló termékekhez most elérhetővé vált javítások a Windows Update frissítőszolgáltatáson keresztül telepíthetőek, alapértelmezett beállítások esetén a Windows automatikusan telepíti azokat.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!