Klasszikus külsőt hozhat a OnePlus okosóra

Vágólapra másolva!
A jelentések szerint újra készül a OnePlus Watch, ezúttal meg is jelenik, kerek kijelzővel.
Vágólapra másolva!

A OnePlus a múltban is csinált már okosórát, akkor azonban úgy döntött, hogy inkább nem dobja piacra. Az utóbbi időben viszont egy másik stratégiát követ a vállalat, teljesebb termékpalettát építene ki, ebből pedig az okosóra sem hiányozhat. A jelentések szerint leporolták az okosóra projektet, megint fejlesztenek ilyen viselhető eszközt, és ezúttal ki is adják majd.

Forrás: android headlines

Max J egy Wotch feliratú képet ásott elő, ami egyrészt arról árulkodik, hogy OnePlus termékről van szó, másrészt arra is fényt derít, hogy nem az Oppo Watch mintájára másolnák az Apple-dizájnt, hanem klasszikus, kör alakú okosórában gondolkoznak.

Amennyiben a OnePlus Watch tényleg jön idén ősszel, akkor minden bizonnyal a OnePlus 8T szériával együtt debütál majd. A OnePlus több hivatalos aloldalt is felvett be nem mutatott eszközökhöz, ezek alapján pedig jön a OnePlus 8T, a OnePlus 8T Pro, egy új OnePlus Nord verzió és a belépőszintű OnePlus Clover. A rajongóknak pedig most teljesülhetne az egyik vágya, és végre lenne OnePlus okosóra is.