Maguk a közvetítések bármely webhelyen megtarthatóak.

Mostanra tökéletesen bizonyossá vált, hogy a remélttől eltérően az ősszel sem kezdődhet újra a nagybani zenei élet, az előadók nem igazán lesznek képesek koncerteket tartani. Emiatt amelyik előadók még nem próbálkoztak meg az interneten élőben közvetített koncertek tartásával, azok jó eséllyel kénytelenek lesz próbát tenni velük, a Spotify pedig mostantól hajlandó segítséget nyújtani az események reklámozásában.

Már az online közvetített koncertekről is szólhat a SpotifyForrás: Spotify

A zenestreamelő szolgáltatás tájékoztatása szerint mostanra globálisan élesített egy újítást, amelynek köszönhetően már online koncertek is bekerülhetnek mindazokra a felületeire, amelyeken eddig a klasszikus fellépések jelentek meg.

A virtuális koncertek az előadók profiloldalain, továbbá a Spotify alkalmazás Böngészés → Koncertek részében is láthatóak.

A zenestreamelő szerint az egyetlen megkötés, hogy a virtuális koncerteket csak a Songkick szolgáltatáson keresztül tudják regisztrálni az előadók. Maguk az élő közvetítések bármelyik internetes platformon lehetnek, a Spotify csak annyit tesz, hogy megpróbál segítséget nyújtani a reklámozásukban.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!