Drágább lesz az elődjénél a Xiaomi Mi 10T Pro

Vágólapra másolva!
A szivárgások szerint a Mi 10T Pro sem az lesz, amit a Xiaomi rajongói remélnek.
Vágólapra másolva!

A Xiaomi bár remek mobilt rakott össze a Mi 10 Pro formájában (és a Mi 10 sem rossz, bár a kamerarendszerét nagyon lerontották), mégis nagy csalódást okozott a rajongóinak, ugyanis az aktuális csúcskészülékét nagyon drágán adja, gyakorlatilag felzárkózott vagy talán rá is licitált sok riválisára árazásban. Sokan várták a titkos ászt, a Mi 10T sorozatot, ami elvileg árazásban lenyűgöző kellene, hogy legyen.

Forrás: muycomputer

A megbízható Ice Universe szerint ugyanakkor a Xiaomi 699 euróért kínálja majd a Mi 10T Pro készülékét, vagyis drágább lesz a korábban pletykálnál a mobil.

699 euró pedig már nem kevés, főleg, ha a tavalyi Mi 9T Pro 399 eurós vételárához viszonyítjuk. Persze az utód sok téren fejlődik majd, minden szempontból jobb eszköz lesz, erősebb chippel, jobb kamerákkal és nagyobb akkuval. Egy szérián belül azonban a 300 eurós áremelés elég fájó dolog, és mivel a Xiaomi eddig mindig az ár-érték arányra koncentrált, ezért a márka kedvelői számára még kellemetlenebb a kínai vállalat által képviselt új irány.