Október 14-én jön a OnePlus 8T

Vágólapra másolva!
A OnePlus Watch okosóra és a OnePlus Clover olcsó mobil kísérheti a OnePlus 8T okostelefont a bemutatón.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt hetekben ellentmondásos jelentések bukkantak fel a OnePlus 8T mobilsorozatról. Egyesek szerint nem lesz OnePlus 8T Pro, mások viszont már bizonyítékot is találtak a gyártó honlapján, hogy létezik a Pro modell. Szerencsére nem kell már sokat várni, hogy kiderüljön, mi is a helyzet. A OnePlus ugyanis október 14-én mutatja be a OnePlus 8T-t.

Forrás: oneplus

Két megbízható szivárogtató is megerősítette a dátumot, akik rendre pontos adatokkal állnak elő. A OnePlus ezek után végül hétfőn késő délután hivatalosan is visszaigazolta dátumot, és hírlevélben is értesítette a rajongóit a bemutató dátumáról, valamint arról, hogy a OnePlus 8T-nek szervezett eseményt.

A OnePlus 8T egyébként a 8 Pro után a második lehet a gyártó kínálatában 120 Hz-es kijelzővel. Snapdragon 865 chipet kap majd, 4500 mAh-s akkuval és 65 wattos gyorstöltéssel, elvileg lapos kijelzővel és négy hátlapi kamerával (amiből kettő viszont megint haszontalan mélységérzékelő és kis felbontású makrókamera, telefotós kamera nem lesz). A OnePlus 8T-t az olcsó Clover mobil és a OnePlus Watch okosóra kísérheti.