A képmódosító szoftverek szó szerint csodákra képesek: extra kezeket, lábakat varázsolnak elő a semmiből, vagy épp meghajlítják a teret! Ezeket a fotókat korábban már megmutattuk, de annyira kedvelték, hogy most újra elővesszük!

Az Adobe által megalkotott, világszerte rendkívüli népszerűségnek örvendő Photoshop egy zseniális program. Ha valaki megtanulja kezelni, akkor csodákra lehet képes vele:

Átlagos külsejű emberekből varázsolhat éteri szépségű lényeket pár kattintással.  

Eltüntetheti a bőrhibákat, dúsabbá teheti a hajat, amelynek színét is megváltoztathatja, vékonyabbá teheti a bokát és élettelibbé teheti a színeket, hogy csak néhány példát említsünk. Sőt, az igazán profik képesek arra, hogy a valóságban sosem létező beállításokat, kompozíciókat hozzanak létre azzal, hogy átpakolnak egy-két kezet, lábat. Ennek persze megvan a veszélye is, hiszen ha a mester nem figyel, akkor bizony előfordulhat, hogy eltűnnek egyes testrészek, esetleg egy embernek kinő pár lába, vagy megjelenik néhány extra kacsó a fotón.

Archív galériánkban is ilyen képekből mutatunk egy mulatságos válogatást:

Szerettek volna egy kis extra domborulatot. Ennek következtében a bal oldalinak megnőtt a bicepsze, a másik lány ajtaja pedig enyhén deformálódott.Forrás: Origo

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!