Ekkor jön az EA Play az Xbox Game Passbe

xbox game pass pc ultimate ea play játékbérlő videojáték
Felár nélkül bekerül az EA Play játékbérlő kínálata az Xbox Game Pass for PC és Xbox Game Pass Ultimate játékbérlőkbe
Vágólapra másolva!
Először konzolokon lesz elérhető a több tucat pluszjáték.
Vágólapra másolva!

Gőzerővel készül az Xbox Series konzolok november 10-én esedékes piacra dobására a Microsoft, ennek keretében pedig most bejelentette, hogy mikortól kezdve kapják meg felár nélkül az Xbox Game Pass Ultimate és az Xbox Game Pass for PC játékbérlő szolgáltatásainak előfizetői az EA Play játékbérlőben lévő játékokat.

Felár nélkül bekerül az EA Play játékbérlő kínálata az Xbox Game Pass for PC és Xbox Game Pass Ultimate játékbérlőkbe Forrás: Microsoft

A bejelentés szerint két lépcsőben történik meg az elérhetővé tétel, november 10-től elsőként az Xbox One és Xbox Series konzolokon jön a várhatóan több tucat EA-féle videojáték a szolgáltatásba. A számítógépes játékosoknak egy kicsit várniuk kell, de a jelenlegi tervek szerint még decemberben Windows 10-en is megérkeznek a pluszjátékok a Game Pass for PC kínálatába.

Az Xbox Games Pass Ultimate hazánkban havi 4190 forintba kerül, az összegért cserébe az előfizetők Xbox és PC platformokon is megkötések nélkül játszhatnak a kínálatában lévő játékokkal, elérhetik az xboxos játékok androidos eszközökön való nyúzását lehetővé tevő xCloud játékstreamelőt, és Xbox Live Gold tagságot is kapnak. Ezzel szemben a 3000 forintos Xbox Game Pass for PC szimplán csak egy digitális játékbérlő számítógépekre.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!