Óriási sláger lehet az olcsó Galaxy M11

samsung galaxy m11
Samsung Galaxy M11
Vágólapra másolva!
Jó eséllyel raklapszámra értékesítik majd a szolgáltatók.
Vágólapra másolva!

A nagynevű mobilgyártókra nem jellemző, hogy túlságosan versenyképes ajánlatokat tudnának felmutatni a belépőkategóriában, azonban a Samsung az új stratégiájának részeként szeretne kezdeni valamit a helyzettel. Ennek keretében a cég tájékoztatása szerint október elsején hivatalosan is piacra kerül Európában a Galaxy M11 készüléke, méghozzá kártyafüggetlenül 159 euró, durván 58 ezer forintos ajánlott fogyasztói áron.

Samsung Galaxy M11 Forrás: Samsung

Ezért cserébe nem rossz az egészen trendi megjelenésű mobil: 6,4 hüvelykes és 1560×720 pixeles érintőkijelzőt, Qualcomm Snapdragon 450 rendszerlapkát, 3 GB memóriát, továbbá 32 GB bővíthető háttértárat kapott. Az előlapi kamerája 8 MP-es, a hátlapjára pedig három szenzor került: 13 MP-es és széles látószögű fő kamerából, 5 MP-es és ultraszéles látószögű kamerából, továbbá 2 MP-es távolságérzékelőből áll a repertoárja.

A mobil további érdekességei közül kiemelhető az audio Jack csatlakozó, az USB-C kapu, a hátlapi ujjlenyomat-olvasó, az Android 10, továbbá a 15 wattal gyorstölthető, 5000 mAh-es akku.

A készülék kártyafüggetlenül sem rossz vétel azok számára, akik nem szeretnének kevésbé ismert kínai gyártóktól mobilt vásárolni 60 ezer forint alatt. Ettől függetlenül a Galaxy M11 a szolgáltatóknál lehet igazi sláger, hiszen még a legalacsonyabb havidíjú előfizetések mellé is képesek lehetnek olyan 2000 forint körüli törlesztőrészletért biztosítani.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!