Kritikus újítás kerülhetett ki a Galaxy S21-ből

Samsung, Galaxy S20, Ultra, bemutató, csúcsmodell, Android, Okostelefon.
A Mesterhármas: Samsung Galaxy S20, S20+ és S20 Ultra
Vágólapra másolva!
Helyette valószínűleg csak a jövő évi Z Foldban debütálhat.
Vágólapra másolva!

A SamMobile értesülései szerint újból kifutott az időből a Samsung, amelynek következtében nem kerülhet bele a jövő tavasz elején bemutatkozó Galaxy S21 mobilcsaládjának tagjaiba egy kulcsfontosságúnak szánt fejlesztés, a kijelző alatti előlapi kamera.

Samsung Galaxy S20, S20+ és S20 Ultra Forrás: Origo

Dél-koreai források szerint a Samsung már évek dolgozik a kijelző alatti szelfikamerán, azonban a vártnál is trükkösebbnek bizonyult a technológia életre keltése, így a reményekkel és tervekkel ellentétben az már nem kerülhet bele a Galaxy S21 szériába. A helyzetet állítólag az teszi különösen frusztrálóvá, hogy nagyon közel vannak a kívánt képminőségbeli léc megugrásához a mérnökök.

Nem sokon múlott, hogy tervezési és gyártási realitások miatt ki kellett szedni a családból a fontosnak ítélt fejlesztést.

Ez nem az első halasztás: a Samsung eredetileg az idei Galaxy Z Fold 2 kettéhajtható kijelzős mobilban szerette volna bevezetni a kijelző alatti szelfikamerát, ám kénytelen volt átcsúsztatni a Galaxy S21 szériába. A mostani második halasztás után az a terv, hogy a 2021 második felében érkező Galaxy Z Fold 3-ban debütálhat a technológia.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!