A kijelző alá rejtette a Pixel 5 felső hangszóróját a Google

Vágólapra másolva!
Így sikerült megoldani a közel kávamentes kialakítást, az első beszámolók szerint mindez viszont nagyon gyenge hangminőséget eredményezett.
Vágólapra másolva!

Hatalmas az érdeklődés a Google Pixel 5 mobilja iránt, az ugyanis remek kamerákat és bőven vállalható hardvert ígér, mindössze 629 euróért, az 1000-1400 eurós androidos csúcsmobilok korában. A Pixel 5 remek ára érdekében persze kompromisszumokat is kötött a Google. A trendi megjelenésért például közel kávamentes kijelzőre szavaztak a mérnökök, fúrt szelfikamerával.

Forrás: google

Ez pedig azt jelentette, hogy felül nem igazán fért el olyan hangszóró, mint eddig. Ezért a felső hangszórót a kijelző alá építették. A boltokban már kiállították egyébként a Pixel 5-öt (összesen 9 országban lesz kapható), és a helyszíni beszámolók szerint borzalmasan rossz a hangszórók minősége. Ez pedig nagy kár, ugyanis az előző Pixel mobilok a legjobbak közé tartoztak ilyen téren.

Mindezek miatt a Pixel 4a 5G egyesek számára még vonzóbb választás is lehet, mert bár nem vízálló, műanyag, kisebb az akkuja és kevesebb RAM van benne, de ugyanazokat a kamerákat kapta meg, nagyobb képernyővel és sokkal jobb, igazi sztereó hangszórókkal.